yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı kabul etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili tasa ettikleri tüm mevzular üzerine marifet sahibi olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en muvafık hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma sahaından kâr olmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 nüfus kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına bentlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Yangın Kapısı tuzakırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni niyet bâtınin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu getirmek yürekin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan evgin yer Yangın Merdiveni Kapısı kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen bünyelabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve mahal kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından günah mesajları alıp almadığı üzere ziyaretçilerin internet sitesini ne kullandığı ile alakalı bilgelik toplar.

Report this wiki page